Ridley Scott şi Syfy vor produce miniseria “3001: Odiseea Finală”

O miniserie, continuare a filmului 2001: Odiseea Spaţială al lui Stanley Kubrick, va fi produsă de Scott Free Films, compania de producţie a lui Ridley Scott (The Good Wife) pentru cei de la Syfy. Acesta va fi produsă de Ridley Scott, va fi scrisă de Stuart Beattie, scenaristul Pirates of the Caribbean, bazată pe romanul 3001: Odiseea Finală a lui Arthur C. Clarke şi va fi lansată cândva în 2015.

Ridley Scott este foarte încântat de această oportunitate şi a declarat:

“Am fost mereu un fan al extraordinarei serii Odiseea a lui Clarke şi binenţeles al adapării lui Kubrick a romanului 2001: Odiseea Spaţială. Sunt foarte încântat că vom duce mai departe această moştenire publicului şi că vom continua această tradiţie cinematică pe care această poveste şi creatorii ei o merită.”

Seria de cărţi Odiseea s-a întins peste 30 de ani, primul roman din serie, 2001: Odiseea Spaţială, fiind publicat în 1968, în timp ce ultima parte a seriei, 3001: Odiseea Finală a fost publicată în 1997. Seria este formată din patru părţi, dar doar două dintre ele au fost ecranizate până acum: 2001: Odiseea Spaţială în regia lui Stanley Kubrick şi 2010: A doua Odisee în regia lui Peter Hyams.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim