Primele imagini din filmul “De ce eu?” al lui Tudor Giurgiu

Astăzi regizorul Tudor Giurgiu a lansat pe blogul său oficial primele imagini din cel mai nou film al său, De ce eu? aka Cristian. Filmul spune povestea tragică a procurorului Cristian Panait, care s-ar fi sinucis în urmă cu 12 ani după ce a fost însărcinat să ancheteze un caz de contrabandă şi corupţie, cu mari implicaţii politice. Ceea ce vom vedea mai jos este “un fel de teaser”, după spusele regizorului, pentru a ne menţine treaz interesul faţă de filmul care cel mai probabil se va lansa în primăvară în cinematografe.

Într-un interviu acordat celor de la Mediafax, regizorul declara că acest film este un proiiect ed care este foaret ataşat, pe care încearcă să îl producă cât mai neutru faţă de conotaţiile politice. Dacă a şi reuşit sau nu, vom vedea la data apariţiei filmului.

„Îmi doream foarte mult să spun o poveste despre dezintegrarea unui om, cum poate un om normal, sănătos şi deştept şi admirat de toată lumea, cum poate în 20 de zile să devină o epavă”

Filmul îl are în rolul principal pe actorul Emilian Oprea, alături de care îi vom mai putea vedea pe Mihai Constantin, Andreea Vasile sau Dan Condurache.

Sursa foto: TudorGiurgiu.ro

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim