Poza oficială cu Batmobilul, lansată de Zack Snyder

Aşteptarea e mare pentru Batman v Superman: Dawn of Justice, primul film “live-action” în care se întâlnesc cei doi supereroi şi care se va lansa în primăvara lui 2016. De asemenea, având in vedere că acest film este baza de temelie pentru viitorul film Justice League, îi vom mai vedea şi pe Aquaman interpretat de Jason Momoa, Wonder Woman intrepretată de Gal Gadot sau Cyborg, interpretat de Ray Fisher.

Multe zvonuri circulă online în vremea asta în legătură cu filmul şi destul de puţine certitudini ies la suprafaţă momentan. Aşa că ne vom concentra pe cele mai noi informaţii apărute în legătură cu filmul. Ieri au apărut online imagini cu Batmobilul aflat pe platourile de filmare.

On a set of #batman

A photo posted by 🎭🇷🇺ArthurMacro🇺🇸 (@amacro13) on

Surpriza mare a venit azi-dimineaţă când regizorul Zack Snyder a postat pe contul lui oficial de twitter o poza în care se vede mult mai clar noul model de Batmobil, echipat complet.

 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim