Marvel a hotărât! Benedict Cumberbatch e “Doctor Strange”

În ultima vreme au circulat foarte multe zvonuri cu privire la Benedict Cumberbatch care va intra în universul Star Wars. Dar se pare că aseară a apărut informaţia că actorul este foarte aproape de a semna cu cei de la Marvel pentru a interpreta rolul principal în Doctor Strange, care va fi lansat în vara lui 2016.

În ultimele luni au circulat multe nume cu privire la rolul Doctorului. Joaquin Phoenix a negociat cu cei de la Marvel o perioadă, însă a renunţat la începutul lunii octombrie. De atunci au circulat multe alte nume, precum Ryan Gosling, Ethan Hawke, Tom Hardy, Jared Leto, Keanu Reeves şi chiar Cumberbatch. Acesta din urmă a fost în capul listei încă de când a renunţat Joaquin Phoenix, însă părea că programul său încărcat din perioada următoare va fi un impediment. Dar având în vedere că filmările pentru Doctor Strange nu vor începe atât de devreme pe cât se credea, actorul s-a răzgândit.

Cumberbatch are deja o mare bază de fani datorită serialului Sherlock şi a talentului său dramatic, plus că din câte spun criticii sunt şanse mari să îşi adauge cel puţin o nominalizare la Oscar pentru The Immitation Game.

Sursa foto: comicbookmovie.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim