“Boats” o comedie despre cum se nasc francizele la Hollywood

Justin Dec, un regizor şi scenarist din Los Angeles, ne aduce scurtmetrajul Boats, o comedie scurtă în care îşi imaginează cum ar decurge o şedinţă la Disney Pixar în care să se găsească un film care să urmeze după Cars şi Planes. Filmul î are în distribuţie pe Jim O’Hier (Parks & Recreation), Kevin Wu, Taylor Miller (Magic City), Denver Milord (Jack Reacher) şi Clancy McLain. Acesta este al şaptelea şi ultimul (după propriile declaraţii) scurtmetraj al regizorului, acesta declarând că acum se concentrează pe primul său lungmetraj.

Chiar dacă această viziune a regizorului despre cum decurge o întâlnire la Disney Pixar este exagerată, avem aici o viziune comică asupra a ceea ce mulţi dintre noi gândesc: nu mai există idei originale la Hollywood. Lucrul acesta este unul din ce în ce mai evident având în vedere numărul de filme şi seriale TV, mai vechi sau mai noi, care sunt refăcute în zilele noastre.

Vizionare păcută!

 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim