MARVEL dezvăluie următoarele sale 9 filme, după “Avengers 2”

Astăzi cei de la Marvel au ţinut un eveniment “secret”, dar la care a fost invitată toată presa. Nimeni nu a ştiut ce se va anunţa astăzi, deşi multă lume a intuit. Astfel, preşedintele Marvel Kevin Feige a dezvăluit filmele din Faza 3 a universului lor cinematic, o combinaţie de continuări şi filme cu personaje noi din universul Marvel, filme ce pot duce la lansarea unor noi francize.

Marvel-Phase-Three-550x433

La capitolul proiecte noi avem Black Panther cu Chadwick Boseman, starul filmului 42 în rolul principal, Captain Marvel şi Inhumans apar şi ele în mod oficial pe calendar după ce au circulat multe zvonuri despre apariţia lor în universul cinematic al celor de la Marvel. Şi avem şi confirmarea oficială a cee ace vă spuneam de dimineaţă: Doctor Strange cu Benedict Cumberbatch în rolul principal va fi lansat spre sfârşitul lui 2016.

Despre continuările la francizele de succes de la Marvel, avem confirmat că Guardians of the Galaxy 2 va fi lansat în 2017, este oficial şi faptul ca partea a treia Captain America, care apare în 2016, va fi bazată pe seria de reviste Civil War, avem şi Thor:Ragnarok. Şi binenţeles ni se confirm faptul că partea a treia a trilogiei The Avengers va fi împărţită în două şi va avea subtitlul Infinity War.

Binenţeles că toate acestea vin după lansarea filmelor The Avengers: Age of Ultron şi Ant-Man, programate pentru anul viitor.

Dar vă prezentăm mai jos lista completă a filmelor, cu data lansării pentru Statele Unite, în ordine cronologică:

  • Captain America: Civil War – 6 mai 2016
  • Doctor Strange – 4 noiembrie 2016
  • Guardians of the Galaxy 2 – 5 mai 2017
  • Thor: Ragnarok – 28 iulie 2017
  • Black Panther – 3 noiembrie 2017
  • Avengers: Infinity War – Part 1 – 4 mai 2018
  • Captain Marvel – 6 iulie 2018
  • Inhumans – 2 noiembrie 2018
  • Avengers: Infinity War – Part 2 – 3 mai 2019
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim