Lista completă de actori din noua serie Twin Peaks

În urmă cu două zile am avut parte de un anunţ important din partea producătorilor cu privire la noua serie Twin Peaks, care de fapt s-a transformat în două anunţuri foarte importante: în primul rând că s-au încheiat filmările pentru noua serie a serialului creat de David Lynch, dar mai important am primit şi o listă impresionantă de actori care au lucrat la noua serie, o listă în care vom recunoaşte nume din serialul original, dar şi foarte multe nume noi.

noua serie Twin Peaks

Încă de la apariţia informaţiei că cei de la Showtime vor lansa o nouă serie Twin Peaks au apărut numeroase întrebări referitoare la cine va fi implicat în noua producţie. Care dintre personajele şi dintre actorii seriilor originale vor reveni? Cât de implicat va fi David Lynch în noua producţie? Ei bine, din ce în ce mai multe întrebări şi-au găsit răspunsurile în ultima vreme.

Cele mai recente dintre aceste răspunsuri au venit zilele trecute, când a fost anunţată întreaga listăde actori care îşi vor face apariţia în noua serie Twin Peaks. O listă care conţine nu mai puţinh de 217 nume, printre care vom recunoaşte câteva nume dintre veteranii serialului, dar şi câteva nume celebre care îşi vor face debutul în universul Twin Peaks.

Noua serie va avea loc la 25 de ani după cele două serii iniţiale. Pe ângă Kyle MacLachlan, care până acum a fost singurul actor confirmat pentru noul Twin peask, se pare că va reveni şi Sheryl Lee, cea care a interpretat-o pe Laura Palmer, cea a cărie crimă a şocat micul orăşel american la începutul anilor ’90. Alţi actori care au apărut în seriile originale şi îşi vor face apariţia şi în noua serie sunt Sherilyn Fenn, Mädchen Amick, David Duchovny, Michael Horse, Dana Ashbrook, Miguel Ferrer, Ray Wise, Grace Zabriskie, Peggy Lipton, Everett McGill şi însuşi David Lynch. Lara Flynn Boyle a ales să nu revină în noua serie, fiind una dintre principalele lipse din  lista de reveniri, pe lângă cea a lui Michael Ontkean (şeriful Truman).

Noile nume care au fost anunţate pentru noua serie sunt impresionante, atât prin sonoritatea numelor cât şi prin numărul lor. Printre cei anunţati îi găsim pe Naomi Watts, Amanda Seyfried, Ashley Judd, Jennifer Jason Leigh, Laura Dern, Ernie Hudson, Michael Cera, Trent Reznor, Jessica Szohr, Jane Levy, Richard Chamberlain, Robert Knepper, Jim Belushi, Tom Sizemore, Ethan Suplee, Balthazar Getty, Bailey Chase, David Koechner şi Larry Clarke.

Mai jos veţi găsi toate cele 217 nume din distribuţia noului Twin Peaks, iar actorii care îşi vor relua rolurile din seriile iniţiale au o steluţă în dreptul lor:

untitled untitled1

Pe lângă actori, producătorii au anunţat şi ceilalţi membrii ai echipei de producţie şi din nou vom găsi nume noi şi nume care au lucrat şi la seriile originale ale serialului. Pentru cei interesaţi, puteţi consulta întreaga listă aici.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim