HBO va produce un nou serial în România cu Şerban Pavlu în rolul principal

În luna iunie a acestui an vor demara filmările pentru un nou proiect HBO Europe filmat în România. Rolul principal în această nouă producţie va fi deţinut de actorul Şerban Pavlu, care va interpreta rolul unui taximetrist, Relu, care face bani şi ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară din greşeală un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, însă nu mai are cale de întoarcere.

Producția are la bază un format australian, iar scenariul a fost adaptat de Bogdan Mirică. Script reader pentru Studiourile Slingshot la inceputurile carierei sale, Mirică a acumulat de-a lungul timpului o vastă experienţă in producții de televiziune, dar a continuat sa lucreze și la alte proiecte, precum scurtmetrajul Bora Bora.

Serialul Umbre va fi regizat de Igor Cobileanski, excepție fac două episoade, regizate de Bogdan Mirică. Igor Cobileanski este câștigătorul premiului GOPO 2014 pentru cel mai bun debut, pentru lungmetrajul La limita de jos a cerului.

Actor de film și teatru, Șerban Pavlu este cunoscut publicului din România în special prin rolurile din filmele Nunta Mută, Ursul, Toată lumea din familia noastră,Câinele Japonez sau Roxanne. Actorul a câștigat in 2013 premiul Gopo pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din filmul regizat de Radu Jude,Toată lumea din familia noastră.

Noua producție HBO Europe este o adaptare a unui format australian, Small Time Gangster, creat de Boilermaker Burberry PTY Ltd și distribuit de DRG. Din partea HBO Europe, producători executivi sunt Antony Root și Wayne Henry, iar din partea HBO România, Carmen Harabagiu este producător executiv, iar Aurelian Nica este producător. Compania de producţie este Multimedia Est, iar producător este Dragoș Vîlcu.

Filmările pentru serialul Umbre se vor desfășura pe perioada verii iar premiera este programată pentru începutul anului viitor.

 

Sursa: HBO România

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim