E OFICIAL! Spider-Man îşi va face apariţia în filmele Marvel

După cum vă spuneam luna trecută, existau zvonuri că cei de la Marvel au reînceput discuţiile cu Sony Pictures pentru a-l aduce pe Spider-Man într-unul din viitoarele filme din Universul Cinematic Marvel. Ei bine, e oficial: Marvel şi Sony au ajuns la o înţelegere privind viitorul eroului la Hollywood.

Parteneriatul dintre Sony şi Marvel este unul extins, însemnând mai mult decât apariţia eroului în filmele produse de Marvel. De fapt cele două studiouri vor produce împreună o nouă versiune a super-eroului, versiune care îşi va face apariţia pentru prima dată într-un film din Universul Cinematic Marvel, foarte probabil Captain America: Civil War, după care va avea parte de propriul său film care va fi lansat în 28 iulie 2017. Noul film va fi co-produs de Amy Pascal (şefa Sony) şi Kevin Feige (şeful Marvel), iar cei doi vor colabora pentru a-l duce pe Spider-Man într-o nouă direcţie din punct de vedere creativ. Noua direcţie creativă înseamnă că ceea ce se vehicula până acum a devenit realitate: Andrew Garfield nu va reveni în rolul lui Peter Parker / Spider-Man. De asemenea, sunt discuţii pentru integrarea altor super-eroi din curtea celor de la Marvel în viitoarele filme din franciza Spider-Man.

În ciuda faptului că Spider-Man este cea mai de succes serie de filme din curtea celor de la Sony, succesul filmelor celor de la Marvel şi eşecul lui Amazing Spider-Man 2 (chiar dacă a avut încasări de puţin peste 700 milioane $, a fost primit foarte rece de câtre fani) au ajutat la realizarea acestei înţelegeri dintre cele două studiouri, o mişcare pe care fanii o visau de multă vreme, dar la care nu reuşeau să spere că se va realiza. Totuşi, Sony va păstra controlul asupra filmelor din seria Spider-Man pe care le va finanţa şi distribui.

Înţelegerea dintre cele două studiouri a provocat deja o schimbare în programul celor de la Marvel. Astfel, faţă de programul anunţat în toamnă, patru filme au primit noi date de lansare, ajungând puţin mai târziu pe marile ecrane: Thor: Rangarok se mută pe 3 noiembrie 2017, Black Panther va fi lansat pe 6 iulie 2018, Captain Marvel se mută pe 2 noiembrie 2018, iar Inhumans va fi lansat abia în 12 iulie 2019.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim