Dwayne Johnson în remake-ul “Baywatch” şi alte ştiri din week-end

Mai jos am strâns toate ştirile importante din lumea filmului din week-end-ul ce a trecut.

După mulţi ani în care cei de la Paramount au ţinut un film Baywatch în stand-by, se pare că în sfârşit avem o ştire care să ne dea speranţă că producţia filmului va începe cât mai curând. Se pare ca Dwayne Johnson a fost confirmat ca star în noul film, ceea ce probabil va duce la o mişcare mult mai rapidă a producătorilor pentru a pune filmul în producţie, având în vedere statutul de “salvator de francize” al lui Johnson (fiind considerat motivul pentru care francizele Fast and Furious şi G.I. Joe au performat bine cu el pe generic ).

Se pare că atât Gone Girl cât şi Annabelle au debutat cu dreptul în box-office-ul American, ocupând primele două locuri şi având încasări destul de apropiate, filmul lui David Fincher având încasări de 38 milioane de dolari în timp ce spin-off-ul horror-ului The Conjuring îi sulfă în ceafă cu puţin peste 37 de milioane. E un week-end bun pentru box-office-ul American după o vară dezastruoasă, slavată doar de succesul celor de la Marvel cu Gardienii Galaxiei şi pe undeva de Ţestoasele Ninja.

Sâmbătă seară la New York a avut loc premiera mondială a lui Inherent Vice, filmul lui Paul Thomas Anderson, în cadrul New York Film Festival.

Don Mancini, creatorul păpuşii ucigaşe Chucky din seria de filme Child’s Play, a spus celor de la USA Today că speră că la un moment dat va vedea pe ecran un film în care Annabelle şi Chucky vor face echipă. Chiar si peste douazeci de ani ar merge o astfle de echipă după părerea lui Mancini. Ce credeţi, ar fi bună o astfel de combinaţie, de genul Jason vs. Freddy sau Alien vs Predator?

David Lynch a fost invitatul special al Lucca Film Festival din Italia, unde a ţinut un masterclass despre cinema. Aici a declarat, contrar celor spuse de-a lungul anilor, că i-ar place o reîntâlnire cu personajele din Twin Peaks. După ani în care le-a spus fanilor să nu se aştepte la o continuare a serialului, se pare că între timp şi-a schimbat punctul de vedere şi a declarant că posibilitatea unei continuări există, iar fani trebuie doar să aştepte şi să vadă. Apoi Lynch şi co-creatorul serialului Mark Frost au pus simultamn pe twitter două citate dins erial, deci putem presupune că într-un fel sau altul vom primi de la Lynch ceva cu legătură cu lumea din Twin Peaks.

Sursa foto: nydailynews.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim