E CONFIRMAT! “Twin Peaks” revine cu episoade noi în 2016

După ce ieri dimineaţă vă spuneam că există şanse să vedem episoade noi din Twin Peaks, iată că nu după mult timp a venit şi confirmarea oficială: da, în 2016 vom avea parte de o nouă serie de 9 episoade noi a mult-iubitului serial, care vor fi difuzate pe Showtime.

Noua serie va avea acţiunea în zilele noastre şi va fi o continuare a poveştii din serialul original, nu un remake. Momentan nu e foarte clar care dintre actorii seriei originale vor reveni, însă Kyle MacLachlan, cel care l-a interretat pe agentul FBI Dale Cooper, a postat un mesaj pe twitter prin care ar sugera că îşi va relua rolul şi în seria nouă.

Anunţul a fost făcut ieri simultan de către David Lynch şi Mark Frost pe twitter, când au postat următorul filmuleţ / promo urcat de cei de la Showtime pe canalul lor de youtube. În 2016, când este programat serialul pentru difuzare, se vor împlini 25 de ani de la difuzarea ultimului episode, în 1991.

Twin Peaks a fost difuzat de postul american ABC în anii 1990-1991, fiind împărţit în 2 sezoane. După un prim sezon foarte puternic în materie de rating-uri, cel de-al doilea sezon a înregistrat o scădere drastică, mai ales că pe la mijlocul sezonului a fost rezolvat şi misterul principal al serialului, moartea Laurei Palmer. Serialul a fost anulat după 30 de episoade. În 1992 David Lynch revine cu filmul Twin Peaks: Fire Walk with Me, un prequel la serial, dar care a lăsat multe din lucrurile nerezolvate în serial în acelaşi stadiu.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim