Distribuţia Twin Peaks îl susţine pe David Lynch

După cum s-a anunţat în toamna trecută Twin Peaks este programat să revină pe marile ecrane cu o miniserie de 9 episoade ce va fi difuzată în 2016 de canalul Showtime. Noua serie va avea acţiunea în zilele noastre şi va fi o continuare a poveştii din serialul original, nu un remake.

Deşi anunţul iniţial a fost făcut de David Lynch şi Mark Frost, zilele trecute celebrul regizor a declarat că se retrage din proiect din cauza unei neînţelegeri de ordin financiar la semnarea contractului. Neînţelegeri de ordin financiar cu privire la stabilirea bugetului, nu cu privire la salariul regizorului. Totuşi, după cum spune chiar Lynch pe twitter, serialul pare că va merge mai departe la Showtime.

Acest fapt i-a determinat pe cei din distribuţia Twin Peaks să lanseze online un video în care îşi afirmă susţinerea pentru David Lynch. Filmuleţul de aproximativ două minute îî are pe majoritatea componenţilor distribuţiei serialului fiecare spunând ce Inseamnă Twin Peaks fără David Lynch. Printre cei care apar sunt Sheryl Lee (Laura Palmer) şi Mädchen Amick (Shelley Johnson). Printre cei care lipsesc din acest video se numără Kyle MacLachlan (Dale Cooper), Michael Ontkean (şeriful Harry Truman) şi co-creatorul serialului Mark Frost, care s epare că încă este implicat în proiect. Tot ce rămâne acum este să vedem ce efect va avea acest sprijin necondiţionat al diostribuţiei asupra sorţio serialului. Şi bineneţeles #savetwinpeaks.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim