Au început filmările la “Rumeno” cu Ada Condeescu în rolul principal

Regizorul Cătălin Mitulescu a început filmările pentru lungmetrajul „Rumeno”, cu Alexandru Potocean şi Ada Condeescu. Acesta este unul dintre cele 15 proiecte europene selectate la prima ediţie a European Gap Financing CoProduction Market (29 – 30 august), secţiune a târgului de film organizat în timpul celei de-a 71-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia, care se va desfăşura între 27 august şi 6 septembrie.

Filmul spune povestea lui Radu, un tânăr plecat să muncească în Italia, care revine acasă după un an. O găseşte pe Monica, soţia lui, total schimbată, iar copilul lor, Luca, a crescut mai mult decât se aştepta. Cuplul petrece o noapte în care încearcă să se regăsească. Timpul petrecut separat a creat neîncredere şi confuzie între cei doi, dar le dă şi posibilitatea unui nou început.

Filmările, care au debutat pe 21 iulie, se desfăşoară în mai multe locuri din Bucureşti, până pe 16 august, iar lansarea pe marile ecrane va avea loc la începutul anului 2015. Filmul beneficiază de sprijinul financiar al CNC în valoare de 1.520.400 de lei.

„Rumeno” este cel de-al treilea lungmetraj din cariera regizorală a lui Cătălin Mitulescu. Primul său film, „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii”, a fost prezentat la Festivalul de la Cannes, actriţa Dorotheea Petre fiind recompensată atunci cu premiul Un Certain Regard pentru cea mai bună interpretare.

Pentru mai multe poze de la filmări, puteţi urmări blogul Adei Condeescu.

În altă ordine de idei, Lungmetrajul „Love Island”, cel mai recent film al regizoarei Jasmila Zbanic, cu Ada Condeescu în distribuţie, va avea premiera mondială la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Locarno.

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: AdaCondeescu.ro

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim