A apărut primul teaser pentru Star Wars: The Force Awakens

“There has been an awakening – have you felt it?”

Iată că în sfârşit a apărut primul teaser pentru Star Wars: The Force Awakens şi trebuie să le mulţumim celor de la Disney / Lucas Film că l-au lansat şi online nu doar în cinematografele din State, astfel avem şi noi ocazia sa vedem câteva imagini din viziunea lui JJ Abrams asupra universului creat de George Lucas.

Avem mai jos doar aproximativ un minut de imagini efective din film în care vedem pe scurt personajele principale ale filmului, noi tehnologii, plus bonus o imagine superbă cu Millenium Falcon. Pe deasupra avem celebra coloana sonoră Star Wars compusă de John Williams pentru trilogia iniţială.

Filmul e regizat de JJ Abrams şi îi are în distribuţie pe John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson şi Max von Sydow, împreună cu Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew şi Kenny Baker din distribuţia originală. Acest al şaptelea film din serie va avea acţiunea plasată la 30 de ani după evenimentele din Return od the Jedi. Star Wars: The Force Awakens va fi lansat pe marile ecrane în 18 decembrie 2015.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim