Scurtmetrajul “Bottle Rocket” al lui Wes Anderson

Cu câţiva ani înainte să debuteze cu primul său lungmetraj Bottle Rocket, Wes Andreson a colaborat pentru prima dată cu unul din actorii care vor reaparea cu regularitate în lungmetrajele sale ulterioare, Owen Wilson. Împreună au lucrat la scurtmetrajul Bottle Rocket, cel care a inspirat direct lungmetrajul cu acelaşi nume (şi aceiaşi actori în rolurile principale, Owen şi Luke Wilson). Filmul este despre doi prieteni din Texas care se antrenează pentru a deveni spărgători profesionişti interpretaţi de fraţii Wilson.

Pe lângă faptul că luat separat scurtmetrajul este foarte bun, ne putem uita la el şi ca la începutul carierei lui Wes Andreson şi la felul cum a evoluat regizorul până la sfârşitul anilor ’90 când a lansat Rushmore şi The Royal Tenenbaums. La fel putem vedea şi evoluţia celor doi fraţi Wilson, de la tinerii pe care îi vedem în acest scurtmetraj până la actorii pe care am ajuns să îi urmărim în numeroase filme în ultimii 15 ani.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim