A Therapy, un scurtmetraj de Roman Polanski

Ceea ce vom vedea mai jos este mai mult decât un simplu scurt-metraj, este un film publicitar. Tocmai de aceea ne e mult mai uşor să înţelegem cum de actori ca Helena Bonham Carter şi Sir Ben Kingsley au acceptat să apară într-un scurt-metraj de aproximativ 3 minute şi cum de un regizor experimentat ca Roman Polanski a acceptat să îl regizeze. Dacă menţionăm şi faptul că scurt-metrajul este finanţat de Prada, deja imaginea e completă.

Cei de la Prada nu sunt la prima încercare de acest fel, anul trecut făcând un scurtmetraj similar regizat de Wes Anderson şi cu Jason Schwartzman în rolul principal, numit Castello Cavalcante. Dar această practică nu e deloc una nouă: de curând cei de la Lincoln au pus la cale câteva reclame regizate de Nicolas Winding Refn şi cu Matthew McConaughey în rolul principal, iar cei de la BMW au realizat o serie de scurt-metraje regizate de John Woo şi cu Clive Owen în rolul principal în 2002.

Spread the love

One thought on “A Therapy, un scurtmetraj de Roman Polanski”

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Inscrie-te la Newsletter!

    Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

    Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim