Primele imagini din următorul film “Popeye”

Următorul personaj animat care primeşte o nouă şansă la marele ecran în noul mileniu este cel mai iubit marinar mâncator de spanac, Popeye. Responsabil pentru noua versiune este nimeni altul decât creatorul Dexter’s Laboratory şi Hotel Transylvania, Genndy Tartakovsky.

Imaginile de mai jos nu reprezintă un trailer, nici un clip din varianta finală a filmului, este doar un test penmtru a arăta cam ce vor realizatorii să obţină în final. Tartakovsky e un fan declarat al animaţiilor şi al lui Popeye în special şi abia aşteapă să ne bucure pe toţi cu viziunea lui asupra personajului.

Această versiune CGI a poveştii menţine look-ul clasic al personajelor aşa cum au fost create de E.C. Segar în 1929 şi ni-i aduce pe Popeye, Olive Oyl, Bluto şi chiar şi pe Eugene the Jeep, dar ne adduce şi specificul animaţiilor lui Tartakovsky.

Popeye a fost anunţat iniţial în 2010, Tartakovsky a apărut în proiect în 2012 cu o dată de lansare preconizată pentru 2014. Datorită implicării lui Tartakovsky în proiectul Hotel Transylvania, Popeye a trecut în plan second şi este programat acum pentru o lansare undeva în 2016.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim