Primul nume confirmat pentru sezonul 2 din “True Detective”

Da, după multe zvonuri care au circulat online despre cei care le vor călca pe urme lui Woody Harrelson şi Matthew McConaughey, iată că avem primul nume confirmat oficial: Colin Farrell. Chiar dacă cei de la HBO nu au confirmat încă oficial, actorul a declarat ziarului irlandez The Sunday World că va apărea în a doua serie a producţiei:

“O să lucrez la a doua serie. Sunt foarte încântat. Ce ştiu e că va avea 8 episoade şi filmările vor dura 4 sau 5 luni. Nu ştiu foarte multe despre poveste, dar ştiu că vom filma pe lângă Los Angeles, ceea ce e minunat.”

Încă de la terminarea primului sezon au început să apară zvonuri cu privire la actorii care vor lua roluri în următorul sezon, fiind disponibile două roluri masculine şi unul feminin. Numele lui Vince Vaughn circulă ca un posibil personaj negative, însă nimic nu este confirmat. Printre celelalte nume vehiculate au fost Jessica Biel, Rachel McAdams, Elizabeth Moss sau Taylor Kitsch. Acum rămâne de văzut care dintre aceştia (sau poate alţii) vor primi celelalte roluri în următorul sezon True Detective. Dar având în vedere că Farrell este unul dintre cei despre care circulau zvonuri încă de la începutul verii, putem spera ca măcar unele din elelalte nume vehiculate să se confirma în viitorul apropiat, având în vedere că cei de la HBO au confirmat luna trecută că filmările vor începe în septembrie.

Sezonul 2 va avea tot 8 episoade, ca şi precedentul, iar povestea se învârte în jurul morţii unui om de afaceri corrupt din California, care va fi găsit pe marginea autostrăzii cu semne satanice pe corp.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim