VIDEO: Power Rangers, o variantă mai serioasă şi mai dark

Având în vedere că de peste 20 de ani avem constant diferite variante pentru seialul pentru copii Mighty Morphin’ Power Rangers, era destul de clar că personajele au fani deja din diferite generaţii. După peste 20 de sezoane (sub diferite forme şi nume) şi două filme pentru marele ecran lansate în anii ’90, iată că cei de la Lionsgate lucrează în mod curent sa aducă un reboot al seriei celor de la Saban Entertainment pe marile ecrane.
Dar până să avem varianta oficială în cinematografe (momentan filmul e în pre-producţie), iată că producătorul Adi Shankar (Dredd, Lone Survivor, A Walk Among The Tombstones) şi regizorul Joseph Kahn (Torque), care cel mai recent a regizat videoclipul piesei Blank Space pentru Taylor Swift, au realizat un fan-film bazat pe seria Mighty Morphin’ Power Rangers şi au reuşit să aducă în filmul lor de 14 minute douănume surprinzătoare, James Van Der Beek (Dawson’s Creek) şi Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, 24).Regizorul a luat serialul de copii, plin de culoare şi l-a transformat la 180 de grade, rezultând un scurtmetraj de 14 minute cât se poate de serios şi de dark.

Deşi atmosfera şi stilul par reciclate din producţii pe care deja le-am văzut, totuşi Power/Rangers funcţionează şi arată bine, chiar şi fără să ne gândim că e un fan-film. Pentru cei care se întrebau cum vor arăta Tommy sau Kimberly după ce vor ajunge adulţi într-o lume brutală si neiertătoare, filmul ăsta e pentru voi.

Filmul nu a beneficiat şi nici nu e asociat în vre-un fel cu Saban Entertainment (producătorul serialului) sau Lionsgate (producătorul remake-ului) şi cu toate astea arată incredibil de bine, nu arată ieftin. Personal, cred că cei de la Lionsgate ar trebui să atunce un ochi pe acest fan-film, poate vor adapta idei pentru remake-ul lor, care în mod sigur va beneficia de un buget mare şi vor putea dezvolta ideea din Power/Rangers.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim