Scurtmetrajul Dinner with Holly

Dinner with Holly e un scurt-metraj despre un cuplu care încearcă să îşi condimenteze viaţa sexuală şi care şi reuşeşte să facă lucrul ăsta. Dar când prietena lor Holly vine la cină, filmul începe să mustească de propuneri care îi fac pe protagonişti să se simtă mai incomod ca într-un episod din The Office.

Scurt-metrajul, scris şi regizat de Josh Crockett şi Daniel Sinclair, beneficiază de câteva lucruri care îl fac să funcţioneze: în primul rând ce trei actori, Kristin Slaysman, Bob Turton şi Bridget Moloney, au o chimie între ei care ajută filmul să aibă personaje care chiar par reale, care interacţionează ca nişte persoane reale şi pe care le-ai putea confunda cu prietenii sau vecinii tăi cu uşurinţă. Vedem ce ar face nişte oameni ce trăiesc în suburbie când se confruntă cu situaţii incomode, create chiar de ei înşişi.

În al doilea rând, montajul este realizat foarte bine şi ajută foarte mult povestea, prin perpetuarea cadrelor tăcute, care cresc tensiunea. Nu poţi face nimic decât să te uiţi departe de la ecran până se schimbă cadrul, exact ca atunci când cineva se uită fix la tine şi nu poţi face nimic, decât să te uiţi în altă parte, poate nu se vor mai uita aşa fix la tine.

Vă las mai departe cu filmul, cometariile şi părerile după:

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim