Scurtmetrajul A Reasonable Request

Cât de departe ai fi dispus să mergi pentru câteva milioane de dolari? Dar dacă ar fi implicat şi tatăl tău?

A Reasonable Request e un film despre care ţi-e greu şi să scrii. Nu ştiu ce aş putea spune astfel încât să nu stric surpriza de la final, dar o să încercsăfiu cât mai evaziv, pentru a nu vă strica experienţa. La modul cât mai general, fiecvarew dintre noi s-a gândit la un moment dat ce ar face pentru o summare de bani. Totuşi, atunci când te gândeşti la modul ipotetic la această variantăeşti mult mai încrezător în ceea ce ai fi dispus să faci decât atunci când ai banii în faţa ta.

De la această premisă porneşti şi scurtmetrajul A Reasonable Request. Doar că aici între personajul nostru şi maldărul de bani stă o experienţă destul de… nici nu ştiu cum să îi spun. Ba da, o experienţă traumatizantă. Mai ales că l-ar implica şi pe tatăl său. De aici vedem cum se poate complica mai mult o relaţie tată-fiu destul de complicată din start. Şi nu vă spun mai multe, mai bine vă las să vedeţi voi exact despre ce e vorba.

Scurtmetrajul A Reasonable Request, regizat de Andrew Laurich, a făcut furori anul acesta atât la Sundance cât şi la SXSW. Cu o durată de aproximativ 8 minute,  filmul a fost tras într-o singură locaţie şi are doi actori care fac o treabă incredibilă şi e clar un scurtmetraj care merită văzut.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim