Documentarul The Heart of Batman despre Batman The Animated Series

Heart of Batman, un documentar despre Batman: The Animated Series, una din cele mai apreciate variante ale Cavalerului Negru

Cei de la Warner Bros. continuă seria de documentare puse online la liber pentru oricine dorește să le vadă, după cele despre Superman și Batmobil, cu poate cel mai interesant documentar de până acum: The Heart of Batman, despre una din cele mai apreciate variante ale Cavalerului negru de pe marele sau micul ecran, seria animată Batman: The Animated Series. Documentarul a fost lansat în 2018 ca un bonus exclusiv aflat pe varianta Blu-Ray a seriei.

Documentarul are puțin peste 90 de minute și ne dezvăluie în amănunt tot ce a presupus crearea acestei serii unice și deschizătoare de noi drumuri pentru Warner Bros. și pentru seriile de animații în general. În anii `70 – ’80 existau deja diferite serii bazate pe personaje din benzi desenate, însă acestea erau create în special cu scopul de a vinde jucării bazate pe aceste personaje. Tocmai de aceea tonul noii serii Batman: The Animated Series a fost revoluționar în acele timpuri. Practic rezultatul era un serial de animație care nu se adresa în exclusivitate copiilor, care putea fi destinat și adulților.

Dar cred că cel mai bine ar fi să vă las o oră și jumătate în compania acestui documentar, în care membrii echipei să ne explice drumul făcut de serial de la idee până la rezultatul finit care a ajuns să fie considerat un clasic în zilele noastre. Puteți să îi auziți și vedeți printre alții pe co-creatorul Bruce Timm, scenarisul Paul Dini, Kevin Conroy (vocea lui Batman) sau Mark Hamill (inegalabila voce a lui The Joker). Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim