Documentarul The Amazing Story of Superman

Acum poți vedea în întregime documentarul The Amazing Story of Superman care trece prin întreaga istorie a personajului de la creare până la filmul Superman Returns din 2006

Documentarul The Amazing Story of Superman lansat în 2006 pentru promovarea fiilmului Superman Returns documentează întreaga istorie a personajului de la crearea lui de către Joe Shuster și Jerry Siegel, trecând prin moartea cauzată de Doomsday și apoi învierea sa, până la întoarcerea pe marile ecrane din 2006, după o îndelungată absență.

Documentarul trece în revistă toate aparițiile personajului în media, de la apariția în animațiile scurte create de Dave si Max Fleischer (cel mai cunoscut episod fiind și primul din cele 17, cunoscut ca Superman – The Mad Scientist din 1941), trecând prin apariția în propriul serial TV din anii ’50 cu George Reeves în rolul principal și ajungând până la seria de filme din anii ’70-’80 cu Christopher Reeve. Pe lângă aparițiile din media, documentarul prezintă și câteva din iterațiile personajului din comics.

Naratorul documentarului este Kevin Spacey, cel care l-a interpretat pe Lex Luthor, principalul antagonist al lui Superman, în Superman Returns din 2006. Însă pe lângă povestitorul Spacey, documentarul beneficiază de aparițiile multor celebrități, printre care unii implicați direct în diferitele apariții ale personajului, cum ar fi Brandon Routh (Superman/Clark Kent în Superman Returns), Richard Donner (a regizat Superman), Dean Cain (Superman/Clark Kent în serialul Lois & Clark: The New Adventures of Superman), Margot Kidder (Lois Lane în Superman) și mulți alții. Documentarul beneficiază și de apariția altor celebrități, cum ar fi Stan Lee, Mark Hamill sau Gene Simmons, care discută despre amintirile și experiențele lor cu Superman.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim