Lungmetrajul filmat de Dan Chisu în carantină e disponibil online, gratuit

Dan Chisu

9 povești de dragoste și ură în IZOLARE, lungmetrajul filmat de Dan Chisu în carantină, este disponibil online gratuit

Duminică seară a avut premiera online, pe canalul de Youtube DaKINO, lungmetrrajul 9 povești de dragoste și ură în IZOLARE, filmat de Dan Chisu în timpul izolării cauzate de pandemia de coronavirus. Filmul se află undeva la granița dintre realitate și ficțiune, fiind despre un regizor interpretat de Dan Chisu care încearcă să convingă o serie de actori să joace în filmul său. 9 povești urmărește evolutia unei posibile pandemii de-a lungul unei perioade de timp de până la aproape un an, ducând realitatea pe care o trăim cu toții în momenmtele astea într-un posibil viitor.

Dan Chisu a declarat că a scris acest film la nervi, atunci când lansarea mult-așteptată a lungmetrajului 5 Minute a fost anulată din cauza închiderii cinematografelor o dată cu instituirea stării de urgență. 5 Minute este un alt film regizat de Dan Chisu inspirat de un caz real, de scandalul provocat de proiecția unui film cu o poveste de iubire gay la Cinema Muzeul Țăranului Român.

La mai puțin de o săptămână de la lansare, 9 povești de dragoste și ură în IZOLARE se apropie de 60.000 de vizualizări. Dacă fiecare vizualizare ar reprezenta prin absurd un spectator (deși e greu de crezut că la fiecare vizionare a fost un singur spectator), lungmetrajul ar fi peste majoritatea filmelor românești lansate în 2019 și, mai interesant, ar fi peste toate celelalte filme regizate anterior de Chisu.

9 povești de dragoste și ură în IZOLARE poate fi vizionat în întregime mai jos:

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim