Documentar despre realizarea filmului The Revenant

Având in vedere impactul pe care l-a avut The Revenant în acest sezon de premii în lumea filmului, cei de la 20th Century Fox au publicat un documentar de 45 de minute despre realizarea celui mai nou film al lui Alejandro Inarritu, denumit A World Unseen, pe care îl vedeţi şi voi mai jos:

Acest documentar este ceva mai mult decât un simplu Making-of sau de nişte imagini de la filmări. Pe lângă faptul că vedem exact cât de frumoase în mod natural au fost peisajele pe care le putem admira în film, putem vedea şi cum au intrat Leonardo DiCaprio şi Tom Hardy în roluri şi care este procesul folosit de Iñárritu pentru acest film.

The Revenant este în sine o mostră de artă cinematografică , însă şi acets documentar este un film excepţional despre ce înseamnă să faci un asemena film şi ce probleme pot să aparăpe platou, de la fereastra foarte scurtă pe care au avut-o pentru filmări în fiecare zi (pentru că s-a folosit doar lumină naturală) până la problemele ce apar când foloseşti arme atât de vechi precum cele din The Revenant.

Pe lângă acest documentar incredibil de interesant, ccei de la 20th Century Fox au mai făcut publice câteva filmuleţe, fiecare vorbind despre câte un aspect al producţiei, de la actori şi scenariu, până la costume şi machiaj.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim