Starurile Marvel, supereroi în viaţa de zi cu zi

Ei interpretează sau lucrează la cele mai apreciate filme cu supereroi din ultimul deceniu, dar unii dintre ei sunt supereroi şi în viaţa de zi cu zi. Hai să vedem cu ce au impresionat lumea întregă starurile Marvel:

  1. Chris Evans, adevăratul Captain America

La începutul anului Chris Evans câştiga un premiu People’s Chioce pentru Actor de acţiune favorit pentru rolul său din Captain America: The Winter Soldier, însă un gest al său din acea seară a făcut încoinjurul globului şi i-a adus aprecierea întregii planete: în momentul în care Betty White a câştigat premiul pentru Favorite TV Icon Chris s-a ridicat din locul său şi a ajutat-o pe actriţa de 93 de ani să urce pe scenă, luându-şi rolul de supererou în serios.

rs_500x281-150107192424-tumblr_nhu7pf7xr01rbf5cro1_500

 

  1. James Gunn si Joss Whedon, prieteni adevăraţi

Nu e un secret că regizorii Joss Whedon (The Avengers: Age of Ultron) şi James Gunn (Gardienii Galaxiei) sunt prieteni de foarte mulţi ani (personajul Charles Gunn din Buffy, Spaima vampirilor a fost botezat de Joss Whedon cu numele prietenului său). Când a auzit de proiectul pentru Gardienii Galaxiei, Gunn i-a scris un e-mail prietenului său să î pună o vorbă bună pe lângă cei de la Marvel, dar răspunsul lui Whedon a fost epic: “You’re fucking late. I already talked to all of those guys all about you”, în principiu Whedon vorbise deja pentru prietenul său cu cei de la Marvel. Asta da prietenie adevărată.

Joss-Whedon-and-James-Gunn

 

  1. Chris Pratt, supereroul copiilor

Avem două poveşti diferite despre Chris Pratt, interpretul lui Star-Lord din Gardienii Galaxiei. În primul rând, Pratt a furat efectiv costumul personajului său de pe platourile de filmare pentru a participa la o proiecţie specială a filmului într-un spital de copii din Los Angeles, unde a înveselit micii pacienţi ai spitalului. În a doua poveste, acelaşi Pratt a participat la o proiecţie a filmului ţinută cu copii ajutaţi de două ONG-uri, unde a stat şi a discutat cu micuţii după proiecţie.

guardians-galaxy-pratt-nyc

  1. Andrew Garfield, vizită surpriză la un ONG din Londra

Aflat în turneu de promovare al filmului The Amazing Spider-Man 2, Andrew Lincoln a făcut o vizită surpriză fanilor săi aflaţi la un Ong din Brixton, unde a ajuns echipat în costumul lui Spider-Man şi a petrecut o zi întreagă alături de copii, mâncând pizza şi jucând baschet.
andrew-garfield-spider-man

  1. Vin Diesel salvează o familie dintr-o maşină în flăcări

Vin Diesel, interpretul lui Groot în Gardienii Galaxiei, este obişnuit cu salvatul oamenilor încă dinainte să joace unul într-un film Marvel. În 2002, Vin Diesel era cu motocicleta sa în Hollywood când o maşină din faţa lui a pierdut controlul, avut un mic accident şi a luat foc. Von a lăsat totul şi a fugit, salvând intâi cei doi copii din maşină, apoi reuşind să îl scoată şi pe sofer. Scena era parcă deprinsă dintr-un film, căci maşina a luat cu totul foc la câteva momente după ce actorul l-a scos pe şofer.

  1. Zoe Saldana de asemena a salvat o victimă a unui accident auto

Interpreta Gamorei din acelaşi film Gardienii Galaxiei a intrat în actiune când a asistat la producerea unui accident auto, salvând o persoană mai în vârstă din maşină şi având grija de ea până la sosirea ambulanţei.
Zoe-Saldana-Helps-Car-Crash-Victim-in-Culver-City-8-2850x2096

Sursa foto: Moviepilot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *