AICI afli la ce să te aştepţi de la Fifty Shades of Grey

Suntem în plin week-end de lansare al lui Fifty Shades of Grey şi se pare că filmul îşi va condirma statutul de spărgător de recorduri la capitolul încasări. Era de aşteptat după ce a debutat foarte bine la proiecţiile de joi noaptea, când a încasat peste 8 milioane $, iar acum se pare ă se dreaptă spre încasări record de peste 75 milioane $ în acest week-end. Un alt semn al succesului de box-office de care se bucură filmul îl reprezină criza de bilete existent momentan pentru film (în foarte multe locuri nu mai poţi găsi bilete pentru acest week-end încă de la începutul săptămânii, inclusiv la noi în ţară).

În ceea ce priveşte părerile despre film părerile sunt împărţite, unii spunând că nu include destule scene de sex (vedem mai jos exact câte sunt), alţii că nu arată realist scenele BDSM. Pentru toţi cei curioşi să afle totul despre film, cei de la MTV au alcătuit un infografic în care avem toate datele şi statisticile despre film. De la numărul de scene de sex şi durata fiecăreia până la numărul de palme peste fund sau de câte ori îşi muşcă buza personajul Dakotei Johnson, totul vedeţi mai jos.

Câteva detalii care ies în evidenţă când ne uităm pe infograficul de mai jos:

  • Deşi filmul are 118 minute, avem doar 20 de minute de sex
  • 30 de minute durează până la primul sărut şi 42 de minute până la prima scenă de sex
  • Vedem mai multe sfârcuri masculine decât feminine, dar mai multe funduri feminine decât masculine

Pentru restul detaliilor vă las să studiaţi în amănunt infiograficul celor de la MTV de mai jos:

50_shades_by_numbers

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim