Transformarea lui Jamie Dornan în Christian Grey pentru Fifty Shades of Grey

Jamie Dornan, Dakota Johnson şi regizoarea Sam Taylor-Johnson au povestit pentru Yahoo Movies cum a reuşit Dornan să intre în pielea lui Christian Grey şi care au fost dificultăţile pe care i le-a ridicat rolul din adaptarea romanului Fifty Shades of Grey de E. L. James.

Dornan spune că scenele de sex i-au ridicat cele mai mari probleme. Într-o discuţie cu cei de la revista Notebook din Marea Britanie, actorul a declarat că i s-a părut extrem de dificil să îşi abuzeze colega în timpul scenelor mai dure de sex. “Dacă trebuia să îi fac ceva îngrozitor Dakotei, îmi ceream scuze în avans şi îi spuneam ‹Probabil nu o să simt o mare păcere din asta. Vreau să ştii asta›”. Dornan chiar fugea să o acopere pe colga lui de platou de fiecare data când regizoarea striga “CUT!”.

Dornan spune că scenele de sex i-au ridicat cele mai mari probleme. Într-o discuţie cu cei de la revista Notebook din Marea Britanie, actorul a declarat că i s-a părut extrem de dificil să îşi abuzeze colega în timpul scenelor mai dure de sex. “Dacă trebuia să îi fac ceva îngrozitor Dakotei, îmi ceream scuze în avans şi îi spuneam ‹Probabil nu o să simt o mare păcere din asta. Vreau să ştii asta›”. Dornan chiar fugea să o acopere pe colga lui de platou de fiecare data când regizoarea striga “CUT!”. De asemenea, nici documentarea pentru rol nu i-a fost extrem de uşoară actorului: “Într-o seară ploioasă de marţi mi-am sărutat de noapte bună soţia şi copilul şi apoi am mers într-o grotă să urmăresc o sesiune de BDSM… Nu mi-a făcut foarte mare plăcere, dar mi-a fost folositoare experienţă până la un punct ”.

Nici Dakotei Johnson nu i-a fost extrem de uşor să accepte rolul din Fifty Shades of Grey, spunându-le celor de la The Sunday Telegraph că înainte de lansarea filmului a avut momente în care singurul ei gând era “What the fuck have I done?”. Cu toate astea, regizoarea Sam-Taylor Johnson spune că a ştiut din prima zi că actriţa, fiica lui Melanie Griffith şi a lui Don Johnson, este potrivită pentru rol, mai ales că Johnson este deschisă la apariţii nud în filme, dacă este făcută cu gust.

Bazat pe romanul Fifty Shades of Grey scris de E. L. James, filmul cu acelaşi nume este de azi pe marile ecrane din România şi nu numai. Deşi filmul are parte de recenzii şi păreri mixte din parte acelor ce l-au văzut, un lucru este sigur: va fi un success de box-office şi va stabili câteva recorduri pentru anul în curs, având în vedere viteza cu care s-au rezervat biletele peste tot în lume, inclusiv România.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim