În spatele camerei: superbele decoruri din Mad Men

Mad Men, un serial tv a cărui acţiune se petrece în anii ‘50-’60 şi care surprinde perfect schimbările social-politice din acea vreme, îşi datorează în mare parte renumele de serial care surprinde exact vremurile pe care le portretizează şi decorurilor superbe, dar mai ales atenţia la detalii face diferenţa.

Serialul a intrat în ultimul său sezon în această primăvară, dar înainte de a ne lua la revedere de la Don Draper, am ales să vă arătăm câteva imagini din spatele camerei cu decorurile serialului. În materie de mobile, anii ’60 au reprezentat un rai pentru colaboratorii lui Matthew Weiner, creatorul serialului, şi au refăcut atmosfera erei respective până în cel mai mic detaliu.

Vedem mai jos o galerie foto cu apartamentul lui Don Draper din Park Avenue, birourile agenţiei de publicitate din clădirea Time&Life şi alte decoruri din studiourile din Los Angeles, prin ochii lui Cindy Allen de la revista Interior Design.

Sursa: InteriorDesign.net

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim