Cum a fost concepută scena luptei din tren din Captain Marvel

Anna Boden și Ryan Fleck, regizorii Captain Marvel, explică cum a fost gândită, concepută și filmată scena de luptă din tren

Captain Marvel, cel mai nou film al celor de la Marvel, se află în plin având în cinematografele din întreaga lume, doborând recorduri după recorduri la box-office. Numai în weekend-ul de lansare filmul a încasat 153 milioane $ în Statele Unite și 455 milioane $ la nivel mondial, fiind pe locul 6 în topul încasărilor all-time la nivel mondial pentru weekend-ul de lansare și pe locul doi între toate filmele Marvel, după Avengers: Infinity War. Dar cum a fost conceput acest film de doi regizori cunoscuți pentru filme independente?

Anna Boden și Ryan Fleck, regizorii Captain Marvel, au explicat pentru cei de la Vanity Fair cum a fost gândită, concepută și filmată scena de acțiune ce are loc în trenul de suprafață din Los Angeles. Dacă nu ai văzut încă filmul, deși mă mir, având în vedere că a avut număr de spectatori record în weekend-ul de lansare și la noi în țară, sigur ai văzut imagini din scena de care vorbesc în toate trailerele lansate pentru promovarea filmului. Pe scurt, Carol Danvers (Brie Larson) identifică în persoana unei bătrâne aparent simpatice un extraterestru ce își poate schimba forma, pocnindu-l în figură. Iar de aici începe o scenă de bătaie ce are loc în (și pe) tren.

În episodul de mai jos din seria „Notes from a scene” a celor de la Vanity Fair, aflăm cum a fost gândită această scenă, cum regizorii s-au inspirat din The French Connection al lui William Friedkin și cum echipa a făcut tot posibilul pentru a duce la bun sfârșit filmul în viziunea celor doi. Dar mai bine nu o lungesc cu povești și vă las cu cei doi regizori ai Captain Marvel. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim