Captain Marvel îl întâlnește pe Thor în noul trailer Avengers Endgame

noul trailer Avengers Endgame

Marvel nu ne lasă să respirăm și la nicio săptămână de la lansarea Captain Marvel ne surprinde cu noul trailer Avengers Endgame

Pentru a se folosi de momentul bun pe care îl trece prin recordurile stabilite de Captain Marvel la box-office-ul mondial, Marvel Studios nu ne lasă să respirăm și să uităm că mai avem puțin peste o lună până la lansarea celui mai așteptat film al anului. Așa că astăzi am primit noul trailer Avengers Endgame, în care Carol Danvers îi cunoaște pe Răzbunătorii rămăși în viață, în special pe Thor. Oare se prevede un crush al lui Thor pentru Captain Marvel? Vom vedea.

„I Like This One”

Trailerul incpe cu imagini din primele filme ale MCU, suntem transportați în trecut la primele filme Iron Man, Captain America sau Thor, însă primim și imagini noi cu eroii noștri: Hawkeye învață o fată tânără să tragă cu arcul (poate fiica sa?), Scott Lang se întoarce în cartier și vede toate afișele cu oamenii dispăruți încercând să înțeleagă ce se întâmplă, Rocket cu noul său partener War Machine, dar și imagini noi cu Avengers în sediul lor, purtând costume noi.

Avengers Endgame va ajunge în cinematografe în 26 aprilie și atunci vom vedea dacă eroii noștri vor reuși ceea ce și-au propus. Whatever it takes!

Afis Avengers Endgame
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim