VIDEO: Brad Pitt într-o scenă ştearsă din Furia

Brad Pitt conduce în filmul lui David Ayer echipajul de 5 oameni al unui tanc Sherman care intră în 1945 în Germania pentru a duce lupta în mijlocul naziştilor. Fury este un film de război cu accent pus pe personaje, pe experienţele lor şi pe relaţiile dintre ele. Cu toate astea, din varianta finală a filmului lipseşte scena de mai jos, care vine via Yahoo Movies, în care aflăm cum a ajuns personajul lui Pitt să aibă cicatricile pe care I le vedem la un moment dat pe spate.

Tânărul soldat Norman Allison, nou membru al echipajului şi proaspăt ajuns pe front, îl întreabă pe liderul echipei (Brad Pitt) de unde are rănile, iar acesta îi povesteşte. Se pare că nu e vorba de o rană obţinută în război, ci o rană obţinută în urma unui accident de maşină în care el se afla la volan iar alături de el în maşină se aflau logodnica sa Rose şi fratele său mai mic.

Din scena de mai jos nu aflăm dacă fratele lui şi Rose au supravieţuit accidentului sau nu, probabil vom afla din scenele extra de pe DVD / BluRay, având în vedere că se va lansa în perioada imediat următoare.

Sursa: Yahoo Movies

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim