VIDEO: 20 de minute de scene şterse din “Amazing Spider-Man 2”

Se pare că săptămâna asta este săptămâna scenelor şterse din filme cu super-eroi Marvel. După Captain America, de data asta a venit rândul lui The Amazing Spider-Man 2. După ce în ultima vreme au tot apărut detalii despre părţi ale poveştii care au foist eliminate din film, iată că unele dintre ele au apărut sub forma unor scene tăiate la montaj. Şi dacă ne gândim că sunt cam 22 de minute de scene tăiate, probabil că varianta finală a filmului ar fi arătat altfel dacă scenele astea rămâneau în film. Dacă ar fi fost mai bun sau acelaşi haos pe care l-am primit deja, asta putem doar presupune, după ce vedem imaginile.

Cea mai importantă scenă este sfârşitul alternativ al filmului, care l-ar fi văzut pe tatăl lui Peter Parker, interpretat de Campbell Scott, reapărând după moartea lui Gwen Stacy, la cimitir, viu şi nevătămat. Chiar dacă la început Peter se sperie la apariţia tatălui său pe care îl credea mort de mulţi ani, până la urmă va primi câteva sfaturi de la părintele său. Pe lângă asta, mai avem scene cu Gwen care o vizitează pe mătuşa May, cum toată lumea uită ziua de naştere a lui Electro sau pe Osborn care îşi dezvăluie o armură.

După ce aţi văzut imaginile, spuneţi-ne părerea voastră, credeţi că dacă imaginile rămâneau în film am fi avut un film mai bun sau nu.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim