Trailer pentru „Teenage Mutant Ninja Turtles” al lui Michael Bay

UPDATE: A apărut un alt trailer oficial pentru film, mai extins, în care vedem că se preconizează o nouă franciză à la Michael Bay, cu explozii, distrugeri de oraşe şi oameni fugind de colo-colo. Şi pe deasupra, vedem de aproape şi în acţiune ţestoasele şi îl zărim şi pe Shredder, care chiar pare un antagonist potrivit pentru film. Aşadar vă invităm să vedeţi mai jos acest trailer şi o galerie foto:

https://www.youtube.com/watch?v=AvqtBVACZ8Q

Ştirea iniţială: A apărut online primul trailer al filmului Teenage Mutant Ninja Turtles, produs de Michael Bay. Un remake regizat de Jonathan Liebesman, cunoscut pentru Wrath of the Titans, filmul ne arată un oraş plin de violenţă, crime şi ură, şi în care ambiţioasele ţestoase luptă să salveze ziua, alături de April O’Neal, interpretată de apetisanta Megan Fox. Cu efecte speciale impresionante, William Fichtner în rolul răului Shredder, filmul pare interesant şi ne ţine cu sufletul la gură până să apară. Trailerul îl avem mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=nCjsWpM9zFU

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim