Tony Almeida revine într-o scenă extra din “24: Live Another Day”

Anul acesta am avut parte de revenirea serialului de acţiune 24 sub forma unei “limited series” de 12 episoade în care îl revedem la lucru pe Jack Bauer. Au circulat o mulţime de zvonuri privind viitorul serialului, printre care unul care spunea că se pregăteşte un serial inspirat din 24 cu Yvonne Strahosky în rolul principal. Kiefer Sutherland spunea la începutul anului că un film 24 e încă în discuţie, totul depinzând de succesul acestei serii limitate. Poate chiar o renaştere a serialului. Totuşi momentan nu există nici o ştire oficială cu privire la viitorul brandului 24.

Cei de la Entertainment Weekly au lansat zilele trecute în exclusivitate o scenă extra de pe viitorul Blu-Ray 24: Live Another Day şi personajul pe care îl vedem aici e o mică surpriză: Tony Almeida. Ieşirea lui Tony din serial a creat multă vâlvă printer fani la momentul respectiv, el fiind transformat de scenarişti în sezonul 7 al serialului din băiatul bun, favoritul fanilor, într-un terorist care la finalul sezonului a primit închisoare pe viaţă la izolare. Ei bine, în acest scurt video, pare că produătorii vor să repare o greşeală făcută cu Tony.

Denumit Solitary, video-ul de mai jos ni-l arată pe Tony Almeida care cere să fie lăsat să iasă de la izolare după 8 ani de la condamnare. Spune că ar fi dispus să colaboreze cu poliţia, să fie informatorul lor în inchisoare, între toţi condamnaţii pentru terorism şi să ajute autorităţile cu informaţii. El mai spune că dorinţa de răzbunare l-a măcinat după moartea soţiei iar acum, după ce a avut timp săreflecteze, şi-a dat seama că soţiei sale nu i-ar fi plăcut persoana care a devenit.

De ce credeţi că au încercat acum producătorii această reparaţie asupra personajului? Doar pentru că simţeau că trebuie sau ne putem aştepta la un viitor sezon/film în care Tony Almeida să fie în centru atenţiei? Poate o misiune de salvare a lui Jack din mâinile ruşilor?

Sursa: EW.com

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim