Scene şterse şi din spatele camerei pentru “Pulp Fiction”

Sunt şanse destul de mari, dacă ne-aţi urmărit pagina de facebook săptămâna asta să ştiţi că zilele astea se împlinesc 20 de ani de la lansarea pe marile ecrane a filmului Pulp Fiction în regia inegalabilului Quentin Tarantino.

Cu ocazia asta, avem mai jos pentru voi 24 de minute de scene extra de pe DVD-ul filmului, comentate de Tarantino în persoană. Pentru fanii regizorului sunt imagini de văzut, în care aflăm de la regizor lucruri interesante despre film.

Pe lângă scenele care au picat la montaj, mai avem o surpriză. Cei de la Entertainment Tonight au relansat zilele astea, pentru a sărbători cei 20 de ani de la lansarea Pulp Fiction, aceste secvenţe din spatele camerelor, filmate în 1993, cu un an înate ca filmul să aibă premiera mondială la Festivalul de la Cannes.

“Intensitatea e la un nivel ridicat, comedia e la un nivel ridicat, iar asta e destul de deranjant”, spunea un tânăr Quentin Tarantino. ”Încerc sa vă fac să râdeţi la lucruri la care nu aţi râs până acum”

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim