Cele mai tari reclame difuzate în timpul Super Bowl 2019

Super Bowl 2019


Bud Light, Burger King, HBO, Coca Cola sau Pepsi au făcut pauzele de publicitate de la Super Bowl 2019 interesante

Super Bowl este cel mai mare spectacol sportiv al anului în Statele Unite și nu numai. Dacă luni am văzut toate trailerele pentru filme și seriale difuzate în timpul finalei, azi o să văd pun mai jos cele mai interesante reclame care au rulat în timpul Super Bowl 2019.

2019 a fost un an mai sărac în reclame interesante decât alții, însă am reușit totuși să găsim câteva care merită nominalizate și puse aici pentru voi. La fel ca anul trecut, companiile au trebuit să plătească 5 milioane $ pentru fiecare 30 de secunde de reclamă difuzată în cadrul finalei NFL. La o investiție așa mare, la care se adaugă costurile producerii reclamelor și salariile starurilor contractate, era clar că vom avea parte de branduri mari care să își facă simțită prezența în cadrul pauzelor de publicitate din timpul Super Bowl 2019.

Pepsi, Coca-cola, Burger King sau gigantul Amazon au fost doar câteva dintre brandurile care au investit masiv pentru a fi prezente și a impresiona întreaga lume cu spoturile lor. De departe cei mai originali în abordare au fost cei de la Bud Light, care au combinat reclama lor cu un teaser pentru ultimul sezon al serialului Game of Thrones.

Iată mai jos cele câteva spoturi ce cred eu că merită atenția voastră.

Bud Light vs Game of Thrones

Bud Light

Bud Light vs concurența

Burger King

Washington Post

Amazon

Coca Cola

Pepsi

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim