VIDEO: Recapitulare a sezonului 5 din Game of Thrones

Dacă eşti fan Game of Thrones clar eşti la curent cu faptul că la noapte începe cel de-al şaselea sezon al serialului HBO şi mai ales ştii tot ce s-a întâmplat în serial până acum (şi cine a murit). Dar pentru cei care nu sunt fani într-atât de înrăiţi, avem exact ceea ce au ei nevoie înainte de debutul noului sezon al serialului inspirat din seria de cărţi fantasy a lui George R. R. Martin. Ce anume avem? O recapitulare a precedentului sezon Game of Thrones, pentru ştii la ce să se aştepte de la noul sezon.

V-am ales mai jos două recapitulări ale sezonului 5, una de patru minute care ne prezintă scenele cruciale şi o recapitulare de 6 minute în care ni se explică tot ce s-a întâmplat în sezonul trecut Game of Thrones. Dacă vă veţi rezerva cele 10 minute pentru a vă uita la ambele recapitulări, sută la sută veţi ştii tot ce aveţi nevoie pentru a vă instala comod în faţa TV-ului la HBO sau HBO GO şi a vedea primul episod al noului sezon. Bine, teoretic veţi ştii tot ce trebuie şi dacă vă uitaţi doar la una din cele două recapitulări, dar eu zic că mai bine să fii sigur.

Nu ştiu câţi dintre voi ştiaţi, dar noul sezon Game of Thrones este primul care nu este bazat pe un volum existent la seriei A Song of Fire and Ice al lui George R. R. Martin. Autorul trebuia să termine şi să lanseze noul volum al seriei la sfârşitul anului trecut, înainte de apariţia sezonului 6 Game of Thrones. Deşi producătorii spun că acţiunea noului sezon nu împrumută într-o foarte mare măsură acţiunea viitorului volum, totuşi cred că cei care vreţi să citiţi noua carte veţi avea parte de cel puţin câteva spoilere în noul sezon.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim