Cum a fost filmat primul episod din ultimul sezon Game of Thrones

ultimul sezon Game of Thrones

Peste 15 minute de imagini de la filmările primului episod din ultimul sezon Game of Thrones

În sfârșit a venit momentul! Primul episod din ultimul sezon Game of Thrones a debutat luni dimineață și cred că deja fanii adevărați au avut ocazia să vadă episodul cel puțin o dată. Dacă nu ai văzut episodul, ar fi bine să te oprești acum, pentru că s-ar putea să găsești spoilere pe care nu le vrei în cele două video-uri de la filmările primului episod al sezonului 8 pe care cei de la HBO le-au făcut publice la începutul săptămânii.


„This is the last time we’re ever going to be doing this.”

Suntem la ultimul sezon al serialului fenomen marca HBO, un sezon mai scurt decât de obicei, dar plin de evenimente. Nu o să stau să vă povestesc despre ce puteți vedea în cele două video-uri, prefer să vă las să vedeți cum s-au desfășurat filmările pentru Winterfell, primul episod al ultimului sezon. Doar o mcia surpriză pentru cei care nu au aflat încă: George Lucas a fost prezent pe platourile de filmare și a părut destul de implicat în producție, chiar dacă nu apare pe nicio listă oficială a regizorilor pentru sezonul 8. Enjoy!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim