Cum se pregăteşte Keanu Reeves pentru John Wick 2

Pentru a se pregăti pentru reluarea rolului asasinului în filmul John Wick 2, Keanu Reeves se antrenează în mânuirea armelor de foc,  iar acum putem vedea cum se pregăteşte actorul în video-ul de mai jos tras într-un poligon de trageri, ajuns viral în ultimele zile. Iar din ce putem vedea în filmare, Keanu merită cu vârf şi îndesat să îl interpreteze din nou pe asasinul scos din retragere de uciderea câinelui său.

Video-ul de mai sus are 37 de secunde şi ni-l prezintă pe Keanu Reeves la un poligon al Taran Tactical, o companie din California producătoare de arme de foc. Iar ceea ce face Keanu pare desprins din runda de antrenament a unui joc gen Call of Duty, actorul fugind prin poligon, schimbând arme şi trăgând, părând a fi un om cu experienţă în mânuirea acestor arme de foc. Cei de la Taran Tactical promit că noul film John Wick va ave aparet de scene de luptă cu arme de foc inedite, nemaivăzute până acum pe ecrane.

Filmările filmului John Wick: Chapter Two au început în octombrie 2015, iar filmul este programat pentru debutul în cinematografe în februarie 2017.  În luna noiembrie au apărut online bucăţi video de la filmările ce avea loc la acel moment în New York.

wick-2.0

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim