Cum ar arăta Jim Carrey în locul lui Jack Nicholson în The Shining

Jim Carrey

Cu ajutorul unui video deepfake putem vedea acum cum ar arăta Jim Carrey în locul lui Jack Nicholson în rolul lui Jack Torrance din The Shining

Cred că dacă aș întreba acum pe ce actor ați vedea interpretandu-l pe Jack Terrance în afara lui Jack Nicholson, probabil marea majoritate ați răspunde că nu există un alt actor care să aducă același nivel de intensitate rolului. Eu, dacă mă gândesc bine, poate că aș putea să mă gândesc la Nicolas Cage punând în aplicare deja celebrul Cage Rage, dar știu sigur că nu m-aș gândi la Jim Carrey pentru acest rol.

Dar de ce să ne gândim la o variantă de înlocuire a lui Jack Nicholson într-unul din cele mai memorabile roluri ale sale? Sper sfârșitul anului vom avea parte de premiera pe marile ecrane a filmului Doctor Sleep, bazat pe romanul omonim al lui Stephen King, care este un sequel pentru The Shining. În noul roman, personajul princial este un Danny Torrance adult, interpretat de Ewan McGregor, care se întoarce la hotel pentru a înfrânge antagonistul din carte, Rose the Hat (Rebecca Ferguson). Și o va face cu ajutorul fantomei lui Jack, ceea ce înseamnă că dacă filmul va respecta povestea din carte, Jack Torrance va ajunge din nou pe marile ecrane anul acesta și avem nevoie de un actor pentru a aduce intensitatea lui Jack Nicholson pe ecrane.

Dar ce înseamnă video deepfake? Video-urile de tip deepfake folosesc un algoritm generat de o inteligență artificială care face posibilă scanarea feței unei celebrități și apoi introducerea acesteia deasupra unui conținut video pre-existent. În acest caz, cei de la Ctrl Shift Face l-au introdus pe Jim Carrey în locul lui Jack Nicholson în The Shining, mai precis într-una din cele mai faimoase scene ale filmului în care apare alături de Shelley Duvall. Și din câte se pare, Jim Carrey se ridică la înălțimea rolului făcut de Nicholson. Dar mai bine vă las pe voi să ajungeți la propria concluzie despre cum ar arăta Jim Carrey în rolul lui Jack Torrance. Enjoy, comment and share!

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim