VIDEO: Imagini de la filmările Mad Max Fury Road

În sfârşit Mad Max Fury Road ajunge pe marile ecrane, după multe amânări şi multe incertitudini. Din urmă cu un an am tot primit imagini, trailere pentru film, iar astea ne-au făcut să aşteptam cu şi mai mare nerăbdare filmul. Ei bine, acum am primit imagini de la filmări, vedem cum s-au filmat multe din scenele intense de acţiune şi ne dăm seama că nu le-a fost deloc uşor actorilor implicaţi în această producţie. Mai jos vedem cum se filmează scenele de acţiune atunci când ai la dispoziţie un buget de 150 milioane $.

Că nu a fost deloc uşor a spus şi actorul Nicholas Hoult, care nu este străin producţiilor cu buget mare (X-Men: Days of Future Past, Jack, the Giant Slayer). Regizorul George Miller şi echipa sa de cascadori au făcut tot posibilul să folosască cât mai multe efecte practice şi să nu îi pună pe actori înfaţa ecranului verde. Astfel, când atârni sub o maşină, chiar şi prins cu ham, iar în jurul tău maşini ecplodează, se răstoarnă, etc. nici nu te ma gândeşti cum să joci acea scenă, pentru că eşti pus direct în situaţie şi reacţionezi mult mai real faţă de situaţia în care eşti pus.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim