Guy Ritchie ne arată ce înseamnă să fii fotbalist în reclama regizată pentru Nike

Pentru că suntem la mai puţin de o săptămână de startul Campionatului de Fotbal din Brazilia din 2014, vă arătăm mai jos o reclamă regizată în 2008 de Guy Ritchie pentru Nike. De fapt, este mai mult decât o reclamă, e un veritabil scurt-metraj, despre un tânăr fotbalist olandez care semnează un contract cu Arsenal. Ni se arată progresul fotbalistului din punctual său de vedere, de la semnarea cu Arsenal până la debutul pentru naţionala Olandei. Avem apariţiile mai multor fotbalişti celebri, de la Cristiano Ronaldo (care încă era la Manchester United) până la Ronaldinho şi Rooney şi muzica de pe coloana sonoră vine din partea Eagles of Death Metal.

Realizarea acestui scurt-metraj a implicat mai mult decât montarea unui GoPro pe un actor şi restul să se facă de la sine. De fapt realizatorii au pus la punct o coregrafie superbă, care este completată foarte bine de coloana sonoră rock şi de montaj, care lasă secvenţele de joc de pe teremn să se desfăşoare, dar totuşi îţi dă senzaţia de agitaţie şi poate şi de puţin haos pe care o are un jucător tânăr ajuns pe teren la un nivel aşa înalt.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim