EXCLUSIV: 6 clipuri din noul Mad Max: Fury Road cu Tom Hardy şi Charlize Theron

Luna aceasta, după multe amânări, va sosi în sfârşit pe ecrane Mad Max: Fury Road, remake-ul celebrei serii care îl avea în rolul titular pe Mel Gibson.  Rolul principal este luat de această dată de Tom Hardy, alături de care o vedem pe Charlize Theron într-un rol incendiar.

Deşi iniţial lumea fusese foarte sceptică de o variant Mad Max cu alt actor în rolul facut celebru de Mel Gibson, după ce primele imagini din film au apărut în urmă cu aproape un an la San Diego Comic Con interesul pentru noul Mad Max a crescut treptat, odată cu fiecare material nou apărut despre film, indiferent că au fost imaginile lansate de Entertainment Weekly sau trailerele care au apărut unul după altul.

De data asta am pentru voi şase clipuri din film, puse online de cei de la Warner Bros., doar aşa să ne mai crească puţin nerăbdarea poână la apariţia filmului pe marile ecrane, în 15 mai.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim