Două clipuri din “Grace de Monaco” cu Nicole Kidman, care va avea marea premieră mâine la Cannes

Mâine începe Festivalul de Film de la Cannes, iar în deschidere va rula Grace of Monaco, filmul lui Olivier Dahan, iar mai jos vom vedea două clipuri din film, pentru a ne face o idee asupra filmului (deşi e greu din două clipuri de cate 90 de secunde fiecare).

Rolul principal, al legendary Grace Kelly, devenită priţesa, îl deţine Nicole Kidman. Filmul urmăreşte perioada post-Hollywood, în care a devenit soţia prinţului Rainier de Monaco. O perioadă în care Grace interacţiona cu lume importantă (în clipuri o vedem vorbind cu Aristotel Onassis). Filmul este în mijlocul unui mic scandal, având în vedere ca Harvey Weinstein, distribuitorul filmului pentru Statele Unite, refuză să lanseze filmul în variant montată de regizor. Iniţial, filmul trebuia sa fie lansat în noiembrie 2013, pentru a putea fi luat în calcul pentru OScarurile de anul acesta. Apoi, a fost amânată lansarea pentru luna martie a acestui an, o lansare care a fost din nou amânată. De data asta nu se ştie până când. Weinstein spune că filmul pune prea mult accent pe intriga politică şi că nu este destul de glamuros, iar regizorul refuză să facă schimbările sugerate de către producător.

Grace de Monaco va fi proiectat mâine, în deschiderea Festivalului de Film de la Cannes.

 

 

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim