Deadpool face ce ştie mai bine într-o scenă ştearsă

E clar, Deadpool a reprezentat succesul începutului de an, luând prin surprindere pe toată lumea (deşi dacă mă întrebi pe mine, ar fi trebuit să fie clar pentru toată lumea că vom avea parte de un film de succes). Probabil faptul că Deadpool este un film cu un supererou mai puţin moral decât cei cu care suntem deja obişnuiţi, de la Captain America la Batman sau Superman, sau faptul că filmul a primit ratingul R (interzis sub 18 ani) din cauza violenţei (verbale şi nu numai) şi a aluziilor sexuale i-a făcut pe cei de la Fox să fie destul de reticenţi în aşteptările setate.

Bugetul lui Deadpool a fost considerabil mai mic decât al celorlalte filme cu supereroi şi pentru că studioul a decis să minimizeze pierderile în caz că filmul va fi un eşec total. Totuşi, răspunsul fanilor şi încasările au fost cu mult peste aşteptări, Deadpool ajungând filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile dintre filmele cu rating R.

Scena ştearsă din film pe care o vedem mai jos este reprezentativă pentru întregul film, este un montaj în care Deadpool se antrenează, omoară, bea, se masturbează, practic face ceea ce ştie el mai bine. Deşi această scenă apare ca o scenă ştearsă, cel puţin o parte din aceste cadre au figurat în versiunea filmului lansată la noi în ţară (nu ştiu ce să zic despre versiunile lansate în alte locuri). Dar mai bine vă las cu prima scenă ştearsă din film dezvăluită de producători:

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim