Audiţia lui Jason Momoa pentru rolul Khal Drogo din “Game of Thrones”

Până la apariţia sa din primul sezon al serialului HBO Game of Thrones, Jason Momoa era pentru multă lume un necunoscut. Jason a debutat în urmă cu 15 ani în Baywatch, după care a mai avut o apariţie într-un serial care nu arezistat mult pe ecrane, North Shore. Urmează un rol într-o franciză SF cu mulţi fani, în serialul Stargate Atlantis. Dar marea şansă vine în momentul în care ajunge să joace în primul sezon Game of Thrones.

Pentru acest rol Jason a înregistrat o casetă pe care a trimis-o producătorilor. Şi după ce am văzut imaginile putem spune că nu ne miră deloc că a reuşit să îi convingă pe cei de la HBO să îi acorde lui rolul lui Khal Drogo. Înregistrarea există online încă din 2012, însă doar zilele trecute a început să se viralizeze online.

Mai jos vedem această audiţie a lui Jason Momoa în care acesta nu pronunţă nicio replică din serial, ci în schimb ne arată o haka, dansul războinic al populaţiei Maori din Noua Zeelandă, dans cu care a reuşit să convingă producătorii ca are intensitatea necesară intrepretării lui Khal Drogo.

Spread the love

One thought on “Audiţia lui Jason Momoa pentru rolul Khal Drogo din “Game of Thrones””

  1. Pingback: 10 exemple de audiţii ale actorilor celebrii | Facem Film
  2. Trackback: 10 exemple de audiţii ale actorilor celebrii | Facem Film

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim