VIDEO: Audiţia lui Jimmy Fallon pentru SNL

Jimmy Fallon a ajuns un superstar la nivel mondial de când a preluat show-urile nocturne ale celor de la NBC, mai întâi Late Night with Jimmy Fallon, iar mai apoi înlocuindu-l pe Jay Leno la pupitrul The Tonight Show. A ajuns la apogeul celebrităţii acum, deşi a făcut parte ani buni din distribuţia show-ului Saturday Night Live, pentru ca mai apoi să apară în mai multe filme, cum ar fi Taxi sau Fever Pitch.

Succesul lui Fallon se datorează suflului nou pe care l-a adus show-urilor sale şi accentului pe care l-a pus pe promovarea pe canalele de social-media. Emisiunile sale s-au diferenţiat de celelalte de gen prin baza pe care Fallon a pus-o pe momentele muzicale, sketch-uri  sau jocuri la care participau vedetele invitate, multe dintre ele ajungând virale în online.

Mai jos avem audiţia pe care a ţinut-o Jimmy Fallon în faţa lui Lorne Michaels (creatorul Saturday Night Live) şi a echipei show-ului de varietăţi, în care comedianul şi-a prezentat personajele sale originale, dar a şi imitat diferite vedete. Cei care au participat la audiţie au fost impresionaţi de Fallon, mai ales de imitările diferitelor vedete, cum ar fi Chris Rock, Adam Sandler sau Jerry Seinfeld.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim