VIDEO: 6 clipuri video din Terminator: Genisys

Reacţiile fanilor încă din momentul anuntării noului film din seria Terminator au fost din cele mai diverse, în general acesta nefiind privit cu ochi foarte buni din cauza ultimelor două filme din serie, Terminator 3: Rise of the Machines şi Terminator Salvation.

Personal cred că vizionarea clipurilor video lansate în ultimele zile îi va face pe mulţi să dea o şansă noului film, care încearcă să relanseze franciza după eşecul precedentelor două filme. Dar nu numai că încearcăsă o relanseze, dar va şi schimba acţiunea stabilită chiar în primele două filme ale seriei, regizate de James Cameron.

Cel mai interesant clip de mai jos ne arată ceva ce mulţi nu şi-au permis nici să viseze: o confruntare între Arnold Schwarzenegger de acum şi Arnold Schwarzenegger din Terminatorul din 1984. Terminator Genisys va intra peste acţiunea din filmele lui James Cameron, deşi va porni acţiunea dintr-un viitor 2029, în care John Connor conduce rezistenţa umană împotriva roboţilor. Când află că Skynet plănuieşte să îl atace şi din trecut şi din viitor, John îşi trimite cel mai bun prieten, pe Kyle Reese, să îi salveze mama, pe Sarah Connor. Dacă până aici acţiunea seamănă cu ce ştiam din celelalte filme, de aici totul o ia razna. Restul va trebui să vedem la cinema peste o săptămană.

Cred că cel mai bine ne uităm la clipurile de mai jos şi apoi va hotărî fiecare pentru el dacă îi va da o şansă noului film. Ca o recomandare personală, înainte de a merge la Terminator Genisys, ar fi bine să reluăm primele două filme ale seriei, pentru că vor fi multe legături între ele şi noul film.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim