Efectele speciale din Captain Marvel

efectele speciale din Captain Marvel

De la transformarea lui Carol Danvers în Captain Marvel până la crearea lui Goose, Marvel ne răspunde la toate întrebările despre efectele speciale din Captain Marvel

Cei de la Marvel Studios au dat publicității un video în care Lorraine Cink, gazda emisiunii Earth Mightiest Show, stă de vorbă și despică în patru felul în care au fost realizate efectele speciale din Captain Marvel împreună cu Christopher Townsend, VFX Supervisor pentru filmul celor de la Marvel.

Lorraine împreună cu Christopher Townsend discută și explică fiecare parte a efectelor speciale care pot fi văzute în Captain Marvel. Cei doi ne explică felul în care a fost conceput personajul Captain Marvel și felul în care au fost filmate momentele sale de zbor, dar și cum tehnicile de iluminat și filmare combinate cu efectele speciale au ajutat să facă legătura între realitate și fantezie. Apoi cei doi trec la explicarea scenei în care Talos se transformă din Skrull într-o surferița pe plajă și felul în care a fost filmată și concepută scena, având în vedere că a fost nevoie de două actrițe pentru a interpreta același rol, cel al surferiței. Vedem cum a fost filmată scena, cum au fost potrivite cadrele și cum directorul de imagine și echipa de efecte speciale au lucrat împreună pentru a obține rezultatul final. Și la sfârșit, cei doi ne vor livra cireașa de pe tort. Vom vedea cum a fost creată pisica Goose, comparații între pisica reală și cea creată prin CGI și vom afla că 70% din cadrele în care apare Goose sunt CGI, restul fiind cu pisica reală.

Earth’s Mightiest Show este o emisiune săptămânală prezentată de Lorraine Cink and Langston Belton în care se acoperă subiecte ce țin de cultura pop și pot fi văzute interviuri cu celebrități sau creatori de conținut. Emisiunea are acces special în diferite locații, studiouri de efecte speciale sau platouri de filmare. Earth’s Mightiest Show este emisiunea ideală și pentru fanii Marvel, dar și pentru cei aflați la începutul relației cu eroii că poveștile celor de la Marvel, indiferent sau vorbim de benzi desenate filme/seriale. Earth’s Mightiest Show poate fi văzut online, pe site-ul celor de la Marvel.

Spread the love

One thought on “Efectele speciale din Captain Marvel”

  1. Pingback: Blogosfera cinefilă: 18 martie - 24 martie 2019 - Cinefilia
  2. Trackback: Blogosfera cinefilă: 18 martie - 24 martie 2019 - Cinefilia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inscrie-te la Newsletter!

Iti vom trimite cel mult un mail pe saptamana cu articolele noastre si cele mai importante stiri ale saptamanii din lumea filmului

Super! Te-ai inscris la newsletterul nostru. Multumim